Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 miljard för en näsa


En näsa för en miljard
Zlatan

En spelare som tyvärr bara spelar
10-15 minuter per match
för en miljard
Ibra…

De roliga är dock att spanjorerna
Får betala det själva
1 miljard
”Är inte Spanien i kris”

I kris men man har, eller mer, hade
1 miljard, ”över”
Men vem vet
De kanske får valuta för pengarna
Vi får hoppas det




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO