Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver


Jag skriver

Samhällsprosa

Och dikt

Vissa skapar konflikt

Inget lönar sig rikt

Ingen förändring likt

Nu

Men kanske ändå

På sikt




Jag skriver därför lever min själ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO