Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin Svensson MP


Karin Svensson Smidt tycker
Sänk hastigheten

Hon är skåning och säger att
”det är sällan isgata”
hehe


Karin Svensson tycker
Sänk hastigheten
Inga dubbdäck

Hon är trafiktalesman
Men är inte ens bilist
Enligt henne själv
Heheh

Typiskt miljöpartist..
Bara teori
Och sina egna teorier


Karin Svensson tycker
Sänk hastigheten
Inga dubbdäck

Anpassa hastigheten….

Snacka om idiot…

Karin Svensson tycker
Sänk hastigheten
Inga dubbdäck
Men är inte ens bilist
Enligt henne själv


Och om ingen kör med dubbdäck
Så blir hela vägen en isgata
Då ingen sliter upp isen…




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO