Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristen soldat


Du ”kristen soldat”
Är Kristus din ledstjärna
Var är Kristus då. Då när du dödar?
Du vet ju att
Hans råd var inte riktigt detta
Han sa visst nåt annat..

Älska dina fiender
Är det inte en viss skillnad
Mot att de ska vara ”kanonmat”
En kristen soldat…
Finns det
Är de inte nåt som en
Kapitalistisk vänsterradikal…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO