Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST i kurrar


Så lustigt

Min lust

Din lust

Ju mer vi är tillsammans
Ju lustigare vi bli

Lust i kubik
En spiral

Såna lust-i-kurrar
Vi vart

Lusekoftan
Eller var de lust i ottan
Eller lusten så ofta

Skit i det inget att göra
Sig lustig över
Vi spelar världens äldsta
Spel i Vittula

Utan gummi (stövlar)
Kyss mej och ge mej din mus-t




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-11 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO