Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarkrisen


Läkare
Med läkarförbundet i spetsen
Vill hålla ner antalet läkare
I vårt land

De jobbar för det
De lobbar för det
De skinnar skattebetalarna för det
De mördar för det

De tar inte kniven direkt
De låtar bara patienter lida
Att inte få vård i tid
Att inte få rätt vård

De mördar, på samma sätt som man gör i USA
Man ger inte vård
Man låter inte människor få den vård de behöver
Långsamt mals den ”uppbyggda sjukvården” ner

Den som fanns när ”alla skulle få vård”
Och dessa ”husläkare”
Husläkarna är ersatta av ”staffetläkare”
Kalla ”ta de lätt läkare”

Samma läkare som fått sin utbildning betald
Av skattebetalarna
Av oss
Av staten
Av sina patienter
Men de känner ingen tacksamhet
De är bara rena egoister..




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO