Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ

varför kommer längtan efter döden 
kan inte andas
vet inte om jag vill
tänk att få sticka saxen rakt igenom

tänk att våga

hjärtats slag,
hjärtats val
är det kroppens centrala blodpump
som gjort mig till jag

jag är inte jag
något annat har tagit över

i ensamhet,
funderar jag

är det värt att leva
när jag är jag.




Fri vers av Zandra
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 17:31



Bookmark and Share


  dead_prez
du skriver ju bra, det är en orsak i alla fall.
2009-10-01

  Drömkram
Aldrig mer än nu kan jag mer än instämma i nedanstående kommentar, är typ ateist. När livet är som mörkast kan det bara inte bli värre än vad det är, det kan bara bli åt det bättre. Ödet har redan valt ut en person åt dig som för alltid ska älska dig och ta hand om dig. Svaret är att du inte kan svika din utvalda. Han kommer om än att du får vänta. Varmaste Kramar
2009-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Du är en fantastisk skapelse, Zandrablomman.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra