Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ali


Muhammed Ali
Han ville inte ha sitt ”slavnamn” mer
Han slog det vita USA , med häpnad
Han vägrade kämpa för
”Överklassamerikas”
Nya slavkrig i ”en annan del av världen!”

Och straffades av ”det nya slav amerika”
De som var nytt, sen efter inbördeskriget
De krig som skulle avskaffat
Slaveriet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO