Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muslimsoldat


Du muslim
Vad tänker du på när du krigar
Tänker du på löften om ”4 oskulder om dan”
Som det sägs

Var ska dessa komma ifrån?
Vilkens döttrar är det?
Ni talar om respekt för kvinnan
Vad är det för jävla respekt
Är ert paradis, utnyttjande av flickor?
OCH var tar dom vägen sen dessa?

Alla era martyrer ska få 4 oskulder om dan
1000 martyrer ger 4000 oskulder
Förintas dom efteråt eller
Försvinner dom
Eller, blir dom åter ”oskulder” åt er
Ni som gått till paradiset
”för vems skull”

Dödade du 2 judar, eller kanske fler
I dödens schackspel
”bönder kan offras”
”de otrogna” behöver du inte tänka på
säger din ledare
vad vet han om det?

Men när då går mot ditt öde
Kanske med en självmordsbomb
Tänk på de 4 oskulderna lite
Var kommer de ifrån
Vart går de sen
Varför ska ni mördare kunna nyttja dem
Kallas den religionen för civilicerad
Eller är det bara en hatisk nyttjande av människors
Sökande efter en Gud och en mening…




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO