Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockrare


Varannan intäktskrona
Är vinst
För finansbolagen…
Som sysslar med SMS lån
Ofta ägda av banker…

Vad gör staten åt detta
Detta med 500% ränta
%%%%%%%%%%
värre än maffian

Värre än Dennispaketets värsta tid

Och lika fult som Bengt Dennis
Är ful…

För 100 år sedan så hade de
Fått fängelse för den typen av ocker
Idag får man inte det

Vissa saker var otvetydigt bättre förr
För 100 år sedan så smög ockrarna
Nu har de inte ens vett att skämmas
De gör reklam i TV
För sina ocker…




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 00:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Du har så rätt i detta - bra skrivet!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO