Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan samlades


Ondskan samlades
Ja om man tror alltså
Om man tror på Gud
Så måste man inse
Att ondskan samlades

Den samlades en påsk
C:a år 33
All ondska var samlad då
Mangrant
Allt för att vinna
Den nådde sin kulmen
På en kulle
Som såg ut som
En skalle

Ja då
C:a år 33
En påsk
Men man kan undra
Va skönt de skulle vart
I övriga världen
Just då….
Ingen ondska alls
Eller så….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO