Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlingman



Minns ni Ragnar
”Farbrorn som inte vill bli stor”

Han finns nu
Han heter Schlingman
(Schlingman låter som en misslyckad maträtt
eller en pervers sexleksak)

Schlingman kan man tänka med basker
Som han doppar i gröten på morgonen
Samt en massa annat
Och
Han ser för fasen ut så…




Fri vers av LassO
Läst 120 gånger
Publicerad 2009-09-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO