Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svininfluensan


Svininfluensan

Plutte har haft den så länge jag minns


Ingen har varit mer svin än han
Ooch under så lång tid…

Han måste vara

Imun




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 00:04



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det var grisigt och svinnet av svin, kommer att öka
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO