Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balen i slottet


Balen i slottet
Jag tappade skon, när jag flydde
För att hinna i tid innan
Man låste grinden

Men mina fötter var inte små
Tvärtom de var så stora så många kunde
Om de ville
Ha den
Och prinsessan sökte inte så länge

Hon provade dom en och en
Ingen oskuld eller trogen kärlek där inte
De enda hon var trogen var
Sej själv
Och sin njutning

Inte bara skon blev nött av allt testande
Inte bara jag blev ledsen när man insåg
Att man bara var ett ”surrogat”
Eller äkta endast som tillfällig

”nu är det din tur”
Sa man till varann
Hon kallades för
”Prinsessan dintur” efter det




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-09-03 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO