Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min styrka i dina blickar

 

 

 


jag är inte stjärnan på himlen
som är vackrast
men när du ser på mig
så är jag den som lyser starkast

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-02 20:12



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Mycket vackert skrivet
2009-09-14

  hl
sån jädra känsla!
2009-09-05

  etthjärtaäralltidrött
Fint!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP