Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite spontanskrivning med följande låt i lurarna;
http://www.youtube.com/watch?v=zxtvHxQllzM
eller
http://open.spotify.com/track/36mKb3L3Daqli4RTFSI3HC



Låt den komma igen - Tiden som var vår

 

 

 

tick-tick-tick-tick

klockan går
ensliga timmar
av tystnad
som tickar

tick-tick-tick-tick

nattens mörker faller
likt ett täcke
över staden
där jag ensam
promenerar längs gatorna

jag blickar upp mot skyn
någonstans där uppe i oändligheten
ska Fuglesang ta sin första
månpromenad
i morgon

tick-tick-tick-tick

här
är det tyst
alldeles för tyst
och min hand är tom
alldeles för tom
utan din hand att hålla

tick-tick-tick-tick

tiden flyr
det var längesen vi sågs
jag står kvar
i väntan
på att dina läppar
ska andas in luft
i mina lungor

tick-tick-tick-tick

sommaren ligger
på sin dödsbädd
snart faller alla löven
klär av träden
snart kommer kylan igen
kom och värm mig då
som du gjorde en gång
för längesen

tick-tick-tick-tick

lyssna
hör hur klockan går
följ dess slag
och du ska finna
en tid som bara är vår

tick-tick-tick-tick

tick-tick

...tick...

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 733 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 21:07



Bookmark and Share


  hl
sommaren ligger
på sin dödsbädd
snart faller alla löven
ojj, säger jag bara...
2009-09-05

  Lindsy
Gillar verkligen den här. Jättevackert!
2009-09-04

  elinbelin
Så himla fin och så bra skrivet!

Livet blir alltid till det bättre, låt
allt bara ta sin tid.
2009-09-03

  TheMaskedMisery
Jag är mållös!helt underbar är den!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP