ur arkivet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


...mellan rum...

jag

står fysiskt ensam
mellan
dessa pågående dagar

av längtande trånande dygn

själsligt förlorad
sinnligt förankrad
kroppsligt förenad

när jag blundar

finner jag dig inom mig
vaggar mjukt din själ
smeker dig över ryggen

ser dig somna på mina kuddar

så nära

min kärlek till dig 
är som en tatuering
inristad i varje cell på min kropp

Du

är alltid med Mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol