Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen...

Över ett år
Ensam med få
vänner som mest
vänskap

Du kom som ett sken
In i vår dörr
Log som en sol
Vacker

Barm som en gud
Fin som en dag
Tre meter från mig
Granne

Allt jag har sökt
Här i vårt hus
En våning upp
Begär

Vi möts snart igen
Jag vid din spis
Bjuder på kok
Tvåsamhet




Fri vers av Blidsberg
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg