Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vet att den haltar)...men på pränt skulle den komma ändå ;-)


Klara Kluck och andra små näbbgäddor




Klara hon kluckar
glatt ack så glatt,
skräddaren
skräder ej orden.
Gäddan i vassen
lurig där står,
grönbena avspeglar
stassen.

Ålherren slingrar sig
slemmig och våt,
tusentals ben
under skinnet.
Fy för den lede
sa mörten bestört,
vinkar åt
AB von Orre.

Glänsande, glittrande
smidig och grann,
klättrat sin trappa
har besen.
Klara har kluckat
ej fått nå´t fatt,
svältgödda maskar
som beten.




ME/09
























Övriga genrer av Madjori
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-09-11 20:55



Bookmark and Share


  ULJO
Den haltar inte så det stör, fin tycker jag.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori