Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppen dialog till arbetsgivarna.....


Har ni råd att gå miste om erfarenheten




Har ni råd att gå miste om detta paket...



Fabriksarbetare
Shippingansvarig på Elof Hansson
Telefonist bl.a. inom... hotell, färg, pålning och shipping
Kontorist
Demonstratris
Säljare på öppen marknad
Dagmamma
Hemsamarit
Fritidsledare
Specialprojekt för strulungdomar
Vaktmästare
Trädgårdsmästare
Caféteria
Torgkärring
Fiskaffär
Pizzeria, restaurang...När/och spelbutik (eget)
Antikaffär (eget)
Syateljé och secondhand (eget)
Storkök
Festfixare
Telemarketing/annonsförsäljare
Säljare inom elektronik-komponenter
Barnafödande
Hemmafru
Älskarinna /matmor m.m.




Arbetslös konstnär och alltiallo....tackar för ordet!




ME/09











Övriga genrer av Madjori
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori