Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara sova ett tag

 

 

Jag faller då och då

 

det får du försöka förstå

 

jag vill ändå inte att du ska gå

 

jag önskar att du stannar min vilotid ut

 

en månad eller så

 

bara tills jag själv kan gå

 

 

 

jag vill bara sova ett litet tag.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 09:59



Bookmark and Share


  Själabarn
känns igen, jag vill också sova ett tag.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan