Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sept. 2009


Perfekt

Och mina hjärtslag
Gjorde mig döv
- hörde du?

Mina knän darrade
Marken skälvde
- kände du?

Din mun
Så ljuvlig

Dina läppar
Så mjuka

Hela du

Perfekt




Fri vers av Lindsy
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja visst perfekt ordval också hehe
en fin läsning (:
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy