Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
augusti 2009


Tystnad som säger allt

Du säger ingenting
Kanske säger det just allt
Det blir sällan som man tänkt
Och ord kan kännas överflödiga
Kanske är jag blind trots allt
Och kanske föll jag
Igen
Men om jag skrubbar mina knän
Reser jag mig och går
Det finns mer för mig längre fram
Och jag väljer själv hur jag minns
Här inuti finns inga svängdörrar
Bara en väg in
Och en väg ut…




Fri vers av Lindsy
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy