Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juli 2009


Jag är inte kär, jag är i förvirring

Jag är inte kär,
Jag är i en dröm
Och du rör vid mig.
Min hud knottrar sig
Under dina fingertoppar.
Allt känns behagligt.

Jag är inte kär.
Jag är utan kontroll
Och du får förföra mig.
Din närvaro fyller mig
Av förväntan.
I din famn blir jag sårbar.

Jag är inte kär
Jag är i förvirring
Och du lämnar mig.
Ensam igen
Frågor utan svar.
Uti sanden rinner något som hade kunnat bli bra.




Fri vers av Lindsy
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy