Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars 2009


Skrivkramp

Jag skulle så gärna skriva
Några ord
Ett par rader
Kanske en dikt
Med pennan i hand skulle jag
Förlösa min ilska
Måla min vrede
Försköna kärleken
Jag skulle vilja linda in min sorg
I ord
Övervinna all rädsla
Ersätta skuggan inuti med blyerts
Det skulle kunna bli vackert
Tårar och hjärtan
Sorgligt blir fint
Så jag fattar min penna
Men pappret förblir tomt
För vilka ord kan någonsin
Ersätta, radera eller beskriva detta kaos?




Fri vers av Lindsy
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy