Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
april 2009


Främlingen i Spegeln

Som om livet nått en hållplats
Och det vägskäl du fruktat
Lägger sina fingrar på din axel
Du vill leva i det förgångna
Men Du vet vart verkligheten för dig
Då din lekfulla naivitet
Har stuckit sig på för många törn
Och tvingar dig ur din surrealism
Som du kommer sakna resten av livet
Då du stilla vaknar ur din slummer
Och inser att allt inte är så vackert
Som du så envist målat
Vågar du ifrågasätta
Eller ska du fortsätta leva
Men en främling i din spegel?




Fri vers av Lindsy
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy