Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juni 2009


Rädd

Så främmande
Så trygg
Så rädd

Vill känna
Vill vara
Vill slippa

Kom
Låt oss skriva vår egen saga
Låt slutet vara lyckligt.

Så harmonisk
Så lugn
Så osäker

Vill inget hellre
Vill njuta
Vill bara vara

Och du ger så mycket
Samtidigt ingenting
Jag vill älska
Men ingen
Fantasi




Fri vers av Lindsy
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy