Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rå, Vulgär och Hänsynslös......


Världen !

Sadism och Förtryck
Oro och Vrede
Pennalism
och
allmänt Betryckt
Förryckt !
Riktigt Styggt !

Dekadens
Ambivalens
Turbulens !

Degenererad
Affekterad !
Dessillussionerad !
Saboterad !

Kreverar !
Enleverar !
Kidnappar !
Schappar !

Perverterande
Despotiskt !
Frustrerande !
Demoniskt !

Misshandel !
Slavhandel !
Människohandel !
Samvetslös
Vandel

What a World We live in.......

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 16:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja fy
man skulle fly
Kommer en ny
planet förbi kan
väl Du över till
den med mig...
Säg...
2009-09-03

  poetryGirl
ja usch
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska