Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2008
min lilla pappa

ur min verklighet




Din Himlaresa

Jag håller din hand
Och jag släpper aldrig taget.
Till din resas slut
Skall jag gå med dig.
Vi delar ju så mycket,
Du och jag.

Min hand blev så tom,
Inuti blev jag så kall.
Nu, när du tagit sista steget
Tar något annat över.
Sorg.

Det finns inga ord för den saknad,
Inga bilder som kan måla denna tomhet.
Du gjorde en så lång resa
På så väldigt kort tid.

När det är min tur,
Kanske någon står och väntar.
Hoppas att denna någon är du.
Saknar dig!




Fri vers av Lindsy
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 17:20



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Denna sorg är aldrig förberedd...väldigt vackert beskrivet....har också upplevt detta..Tack för att du delade med dig så fint/B
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy