Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


Cancer

Hatet inuti växer
Som en klump
Och den gror hejdlöst
Ilskan färgar mitt sinne svart

Om jag kunde skulle jag slå dig
Gul och blå skulle du bli
Du bara förstör
Och gör så många illa
Så äcklig och hänsynslös

Fy fan

Jag skulle njuta av att spotta på dig
Sparka på dig medan du ligger ner
Hoppa tills det inte fanns något tecken på liv kvar

Lätt att jag samvetslöst
Skulle kunna döda dig

Du smyger dig på
Ovälkommen tränger du dig in
Och gör dig inte tillkänna förrän det är för sent.

Ditt namn är Cancer




Fri vers av Lindsy
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy