Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om....


Drömmen !

Vaknade upp
en morgon
alldeles tyst
gick ut
i naturen
i skogen
dofterna
var ljuvliga
friskt
fräscht
naturens under

Gick in i
staden
Inga bilar
inga avgaser
bara cyklar
och flanörer
luften frisk
inga avgaser
inga trafikljus
dans på gatorna
musik
glädje
inget våld
inga droger
inga rån
inga pengar
alla skrattar
har kul
ingen stress
ingen hets
även på natten
krogarna spritfria
bara läsk
eller juice
inga bråk
dans och glädje
äkta glädje.....


Vaknar med ett ryck, asch..........
"Back to reality".......

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 20:38



Bookmark and Share


  Bernhardina
Väldigt bra! Applåder!
2009-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Gosse ta
mig dit nu Du
det var ju för bra
så skulle det vara
här var da´! Ta mig
med dit även om det
bara blir en visit...
Göööör bra skrivet!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska