Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviktar








böjer ryggen in mot madrassen.

vet inte längre om det är sängen
eller hon som skriker.











Fri vers av georgevillintedö
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö