Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje andetag

Hon fanns där
I varje andetag

Hennes närvaro krympte min själ
Detta vackra oskyldiga anlete som blev min vedersakare

Det fanns en tid en plats
Där kunde jag skymta kärleken bakom skuggan av tvivel

Drömde om det vackra i livet
Kände doften av passion

Lät mig förföras
Invaggas i förhoppning

Han som kom att bli min bödel
Svalde mitt hjärta
Lutade sig förnöjt tillbaka

Kramade tron på kärleken ur mig




Fri vers av Aquila
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-04 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila