Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Drömmmen att flyga
lyfta högt
kan vara kantad av törnen
i jakten på friheten

Mina fötter är kalla
natten mörk
och munnen torr

Tåg spårar ur
på perrong
väntar på ljus
från öster

Där skriket hörs i fjärran
men dagen alltid kommer

Tomhet
byts ut till
frid




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-04 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen