Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besökte detta KZ (ett av Hitlers större Utrotningsläger) 1975....


"Bergen-Belsen !"

Bergen- Belsen
mänsklig grymhet
ofantlig numerär
nazistisk driftighet
fabricerad misär

Bergen- Belsen
miljoner oskyldiga
till stoft förintade
och de skyldiga
de stod
och flinade (!)

Bergen-Belsen
utmärglade
levande
anorexer
livsvärkande
trevande
reflexer

Bergen-Belsen
ett Obegripligt
Monument
det är Vidrigt
och det HAR
HÄNT...............


--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 21:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst ett sår
i själen alltid!
2009-09-04

  genni VIP
Ja det har hänt och fortfarande finns överlevande med siffror på sina armar, verkligheten är skrämmande och viktigt att vi aldrig glömmer och att ungdomar får kunskap om vad som har hänt....
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska