Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skov

 

 

en
stark stegring

av ett sjukdomstillstånd

snuddar genom sekunder, passerar långt därovan
förnimmer tid men inte andras känslor

du följer fartränder i en upphackad tidsrymd

spelar kula med stumma kroppar
väljer att inte höra, förstå

allt utan ände
i evighet

amen

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-06 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol