Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har precis flyttat upp till härnösand för mina studiers skull... min första text här uppe och jag måste påpeka att de flesta är irriterande långa. Måste vara något i vattnet...


Min underbara lösning och förnekelse!

Du förvirrar mig…
Jag vet inte vad jag ska säga
Vet inte hur jag ska bete mig
Och det stör mig

Det var mig alla kom till
För att få råd och hjälp
Men du gör mig osäker
Och jag känner mig så dum

Egentligen är du en snobb
Som ser ner på andra
Och för det borde jag hata dig
Vilket jag nästan gör

Men du ser så jäkla bra ut
Vilket trollbinder mig, irriterande nog
Jag som aldrig sett mig själv
Som en utseendefixerad typ

Tydligen hade jag fel…
På den ena punkten eller den andra
Eftersom jag inte kan låta bli
Att vara dig nära

Men så läste jag i en tidning
Att snygga människor är som choklad
För oss dödliga, de ger oss samma kick
Och choklad skickar ut hormoner

Samma som en förälskelse, vilket är mitt svar!
Du är min choklad!
Eller mer ett substitut för choklad…
Men det kommer du aldrig få veta!




Övriga genrer av Sikska
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-05 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska