Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sub(on a)mission

 

du vet vem jag är
låter mig vara unik
en njutning för dig

med grepp om min hals
makt att göra vad du vill
andas jag stötvis

utstrålar du nåd
med vetskap om min tillit
min gåva till dig

din hand på min kind
upprepas örfilarna
får mig att flämta

möter jag din blick
och bönar dig: Om igen!
snälla, ge mig ännu mer!

på ditt kommando
smakar jag allt på din kropp
med njutnings tunga

din kropp så skönt tung
den fjättrar mig med lätthet
du gör mig till Din

du gör mig lycklig
önskningar besannade
av svettig lusta

jag vet vem du är
din själ lika svart som min
somnar vi sedan

med vetskap om att
vi har funnit en fristad
en plats full av synd

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nattviol
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-05 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket starkt och inkännande!
2020-04-19

  Bjarne Nordbö
En mycket annorlunda haiku. Minst sagt. Men gillas skarpt.
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol