Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men på svenska....


Just for fun...

Ejakulerande Ornitologer
med kladdiga koder
tas ej på nåder
inga applåder

Masturberande Guvernanter
glödheta tanter
runt alla kanter
gloende mutanter

Kopulerande Kommissionärer
överskridit sfärer
infama affärer
bultande artärer

Obstruerande Pedikurister
ofredar Turister
hejdas av Kommunister
påhejande Artister

Protesterande Kondoljärer
attackerar chimärer
slagna i galärer
av ilskna Karabinjärer

Undergivna Avhoppare
stoppade av
"Avsnoppare"
slutgiltigt avkopplade
till slut, helt urkopplade.......

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska