Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite reflektioner ,sedd från min "Mossiga" Point of wiew....


Från en Gamling Till Er Unga...

Att ni härdar ut
ÄR ett mysterium

Att ni överlever
är ett unikum

Att ni utvecklas
är ett Under

Att ni INTE
går
under
ÄR ett
Mirakel

Att många av er
blir hårda
är ingen
chock

att en del av er
blir "fångna"
i en "förtvivlad
Kulturkrock"
är, tyvärr,
en Sanning
som jag
försökt
bekämpa
men denna
"Krämpa"
verkar utopisk
att dämpa....

Så Er Kamp
ÄR svår
men ni
den
av mig
ändå
"får"
hoppas att
ni, på den
rår........

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-05 22:49



Bookmark and Share


  peter markurth
vet att mäniskor kommer att föra det du tror på vidare, göra, allt..de kan, dessa är vårt hopp, de stora..
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska