Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"de brinner i huset och de säger själva att de ringde på först"


Brandkåren ringer alltid 2 ggr


Brandkåren
Bankar på dörren
Först

Ja i Staffanstorp i alla fall
Innan ”de går in”

Om de brinner hos mej så hoppas jag
Att de går in direkt
Utan att banka

Fast de är klart
Jag bor inte i Staffanstorp…




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO