Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar


Jag älskar Helen Sjöholm
Man får inte det
Jag menar hon är ju gift eller nåt
Har barn och så
Man jag älskar hennes röst
Hennes härliga leende
Intensivitet…

Och allt sånt…
Som lockar
Ljuvlighet


Hon är säkert inte lika ljuvlig
På ”riktigt”
Men det är hjärnan som inser det
Inte hjärtat
Men även om så vore
Så är man bara en ”liten vanlig människa”


Risken att det skulle yppa sej en chans
Till kärlek med full duplex
I det fallet
Är väldigt liten…
Men men…

Jag älskar Helen Sjöholm
Och vad andra tycker om det
Skiter jag i
Kärleken kommer nog alltid att vara
Obesvarad, men so what
Kärlekar är ofta det
Även i förhållanden
En älskar, en annan ”följer med”

Resande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 15:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag älskar hennes röst och hennes
leende hon är underbar att lyssna till
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO