Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knas i vårt land


Kör du för fort
Så tappar du körkortet

En läkare är anmäld 22 ggr
Och fällts
Tappar inte licensen…


Är det läkaryrket som är så pass
Utan ”värde” eller risk
Eller är de nåt annat?





Så mycket knas i vårt land
Med….




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO