Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moraliska Malin


Moraliska Malins barn kommer och frågar
”Du mamma, vad är kuk för nåt”

”Det är ett annat och fult ord för snopp
Som vi inte använder”
Fräser en rödhettad Malin




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 05:19



Bookmark and Share


  malin...
:)
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO