Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kusar


Sune och Danne fiskade
De fick upp nåt märkligt när de drog upp borren
En massa stora kusar
Svarta

De samlade upp den och dan efter kom Sune
Med en bok för att se vilka kusar det var
Men tyvärr
Dannes fru som är thailändska
Hade redan laga mat på dom…

Kryddade kusar i gryta
Var kanske en delikatess…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2009-12-19 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO