Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse



Vår förälskelse
var het och passionerad
nu är den över.


Din blev till rädsla
när jag kände kärleken.
Då föddes min sorg.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-10-10 08:46



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Den andra Haikun tilltalade mig mer än den första
Skulle nog sett den utbruten till en,
om man kunde kanske skriva om "Din blev"
så det blev klart vad "din" syftade på.
2005-10-10

  Fale Bure VIP
Rörande bra...
2005-10-10

  Smultris
Det kunde inte ha sagts bättre.

Enormt vemodigt skrivet....
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H