Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt känns förlorat...


Pia snackar allvar!

Först när man har varit i totalt mörker, kan man uppskatta allt positivt i livet! När du har lidit helvetets alla kval, och ändå står på benen, då vet Du att DU har segrat!

Hur svårt man än har det i livet, så gäller det att kämpa på!

Jag tycker det är värt att kämpa för dom glada stunderna man får, även om dom stunderna är få.

Bara tanken på att jag har åtminstone EN bra dag nån gång i månaden, gör att jag tar mig igenom all mörker.

Jag VÄGRAR ge upp!

Det som inte tar död på en, gör en starkare!

När det inte längre finns nån gnista, nån livslust kvar, när man tror att döden är det enda som kan rädda en från alla plågor, då tror man att man har förlorat!

När du har nått den totala botten, o har tappat meningen med livet, då finns det en sak du kan göra.

Hur svårt det än låter, så är det just då det är dags att bestämma sig.

Bestämma sig för att nu har jag fått nog! Nu tar jag tag i mitt liv o gör någonting åt min situation!

Jag vägrar acceptera att mörkret ska styra över mig!

Jag bestämmer över mörkret o inte tvärtom.

Ingen har sagt att livet är en dans på rosor...

Men mitt i allt mörker, så finns det ändå en möjlighet att gå vidare.

En möjlighet att kunna ändra sitt tankesätt till det positiva!

Det gäller att ändra sitt tankesätt, att bryta den onda cirkeln.

Lättare sagt än gjort, men jag tror på livet!

Jag tror på människan!

Det var allt för den här gången!

Kramar Pia H

090906




Övriga genrer av Pia Hyttinen
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen