Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer...

Jag önskar jag kunde se,
att det du vill ge,
får jag utan att be.

Jag hoppas du får,
kärlek där du går,
hur du än mår.

Jag drömmer om,
alla gånger som,
vi är som dom.

Jag vill känna såhär,
när jag är kär,
och du inte är här.

Jag önskar vi kan se,
att vi vill bara ge,
och aldrig sluta le.


090224 Pia Hyttinen




Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-13 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen