Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd för att mista min kärlek...


Inte mindre vacker!



Humörsvängningar, ångest o depression,
är ingen lätt situation.

Ibland blir allt så fel,
utan dig är jag inte hel.

Hoppas du står ut med mina fel o brister,
så jag inte mitt livs kärlek mister.

Utbrott, hyperaktivitet och panikattacker,
gör mig inte mindre vacker.

Ser du ändå min själ,
som bara vill dig väl?

Mina tårar sakta torkar,
snälla, säg att du orkar.

Pia Hyttinen 090501




Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kommer alltid att vara det vackraste för mig på denna jord. Jag orkar. Kommer aldrig att lämna dig. Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Tillsammans så kan vi uträtta mirakel. Vi övervinner alla hinder. *kram*
2009-05-04

  Stefan Höglund
Det är ju så som förhållanden är i realiteten, man måste ha tålamod med varandra, vilket tycks vara en brist vara idag.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen