Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en underbar vän som en sorts kärleksfull omtanke o tröst...


Om jag bara visste hur...


Skulle hålla om dig,
viska i ditt öra,
hur jag vill att du ska må bra.

Skulle ta bort dina demoner,
förinta din ångest,
och återge dig glädje o lycka.

Skulle gå genom himmel o helvete,
ta ner varje lysande stjärna,
för o få dig hel igen.

Skulle finnas där o trösta,
och dela din glädje o sorg,
om jag bara kunde.

Skulle ta det mörka ifrån dig,
ge dig kärlek o värme,
och säga hur underbar du är...

... om jag bara visste hur!

Pia Hyttinen 110318




Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen